Haakpatroon Opa met hawaiishirt van Lula en co

Haakpatroon Opa met hawaiishirt van Lula en co

Patroonnummer: 26810-47
Haakpatroon van opa, opa is de grootvader van Lula en Bo. Sinds zijn pensioen is hij op een eindeloze vakantie. Hij kleedt zich altijd alsof hij naar het strand gaat. Opa is gemaakt van Scheepjes Catona. In het oorspronkelijke ontwerp is opa circa 22,5 cm groot, Catona is iets dikker dus opa zal wat groter uitvallen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lula & co. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : 6 kleine knoopjes of kralen 2mm voor de bandjes van het badpak en het shirt, 20 cm dunne ijzerdraad voor de bril, een kort stukje bloemistendraad of een paperclip voor de radioantenne, een stukje plastic of karton om de radio te verstevigen. Van de 10 grams bolletjes zijn kleine hoeveelheden nodig, dit kan ook met een ander restje. In het patroon is de radio van mauve kleur garen gemaakt, deze hebben wij niet toegevoegd (kan ook van kleur 519 fresia of een andere kleur).


  Haakpatroon Opa met hawaiishirt van Lula en co

  Garen

  € 15

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26810-47-9789464015836