Haakpatroon Broertje Bo van Lula en co

Haakpatroon Broertje Bo van Lula en co

Patroonnummer: 26809-41
Haakpatroon van Bo, Bo is Lula's kleine broertje. Hij loopt altijd rond met zijn tortillachips speeltje. Bo is gemaakt van Scheepjes Catona. In het oorspronkelijke ontwerp is Bo circa 16,5 cm groot, Catona is iets dikker dus Bo zal wat groter uitvallen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lula & co. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Eventueel DMC 310 voor het borduren van de oogjes. Dit kan ook met het de zwarte Catona 110. De Catona 222 is alleen voor de wangen en de neus, dit kan ook met een restje (borduur)garen. Er is 10 cm ijzerdraad nodig, dus dit kan ook met een restje.


  Haakpatroon Broertje Bo van Lula en co

  Garen

  € 9

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26809-41-9789464015836