Haakpatroon Knuffel Max de muis

Haakpatroon Knuffel Max de muis

Patroonnummer: 26362-107
Haakpatroon van Max de muis. Max de muis is een gerenommeerde architect, die graag oudere huizen bezichtigt om te zien of ze gerenoveerd kunnen worden. De bewoners stellen dat niet altijd op prijs, maar Max doet gewoon zijn werk. Max is circa 14 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Zoomigurumi 10. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Het origineel is gehaakt met een dunnere draad en haaknaald nr 2, de muis zal hierdoor wat groter uitvallen. De kleuren zijn door ons zelf samengesteld en kunnen daardoor iets afwijken van het origineel.


  Haakpatroon Knuffel Max de muis

  Garen

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26362-107-1000018