Haakpatroon Knuffel Charlie de krokodil

Haakpatroon Knuffel Charlie de krokodil

Patroonnummer: 26352-71
Haakpatroon van Charlie de krokodil. Charlie is een echte dagdromer. Je vindt hem steevast in de rivier, waar hij met zijn hoofd tussen de wolken drijft. Charlie is circa 16 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Zoomigurumi 10. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : De kleuren zijn door ons zelf samengesteld en kunnen daardoor iets afwijken van het origineel. In het oorspronkelijke patroon is er garen gebruikt met dikte 2, deze hebben we vervangen voor dikte 2,5-3. Hij kan dus iets groter uitvallen dan het oorspronkelijke ontwerp. De krokodil is in het oorspronkelijke ontwerp circa 16 cm groot.


  Haakpatroon Knuffel Charlie de krokodil

  Garen

  € 10

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26352-71-1000018