Haakpatroon Beverly de bever

Haakpatroon Beverly de bever

Patroonnummer: 25878-12
Haakpatroon Beverly de bever. Beverly is altijd druk in de weer om te zorgen dat haar kleintjes gekleed, gevoed en verzorgd zijn en dat het huis er min of meer netjes bij ligt. Beverly is gemaakt van Scheepjes Catona.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Amigurumi hartendiefjes 2 NIEUW. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Van beide kleuren DMC borduurgaren en lichtroze Catona 263 is maar een klein beetje nodig, dit kan eventueel ook met een restje. Het pakket is door ons samengesteld, kleuren en formaat kunnen hierdoor afwijken.


  Haakpatroon Beverly de bever

  Garen

  € 21

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 25878-12-9789463832946