Haakpatroon Deken

Patroonnummer: 24939-16
Haakpatroon Morris Blanket, deken met verschillend gekleurde banen en prachtig medaillon patroon. Deze tweepersoonsdeken is gehaakt van het garen Scheepjes Chunkey Monkey.
Formaat 194 a 212 cm

Geniet van een overvloed aan opvallende kleuren die in deze meest excentrieke deken zijn gebruikt. Gedurfde panelen van gekleurde blokken met damastmotieven en gehaakt kantwerk zijn geïnspireerd op de grootschalige combinaties van complexe dessins in William Morris’ weelderige behang.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Deken

  Garen

  € 147

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 24939-16-1000097