Breipatroon Babyvest

Patroon : Breipatroon Babyvest

Patroonnummer: 22302
Breipatroon voor cardigan jasje Fionna. Dit vestje gebreid met het garen Phil Partner 3,5 is perfect voor de herfst. Phildar Partner 3.5 is een comfortabel, zacht en soepel basisgaren. Het garen is geschikt voor zowel breien, haken en andere handwerktechnieken. Het garen is al jaren een groot succes bij Phildar er is dan ook een grote verscheidenheid aan haak- en breipatronen beschikbaar. Trui, sjaal, muts, vest, knuffel of pop kies maar wat je wilt maken. De grote keuze in kleur maakt ook nog eens dat je het patroon naar eigen smaak kunt stylen. 
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Phildar nr 189 herfst winter 2020 - 2021. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Beschikbare maten:
geboorte, 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden


  Breipatroon Babyvest

  geboorte

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  3 maanden

  € 10

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  6 maanden

  € 10

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  12 maanden

  € 13

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.
  Dit patroon staat in het boek
  Phildar nr 189 herfst winter 2020 - 2021
  Phildar nr 189 herfst winter 2020 - 2021