Breipatroon Jongenstrui met smiley

Patroon : Breipatroon Jongenstrui met smiley

Patroonnummer: 21231
Dit Phildar breipatroon voor een kindertrui is gemaakt van het garen partner 6 in tricotsteek. Phildar Partner 6 is een comfortabel, zacht en soepel basisgaren. Het garen is geschikt voor zowel breien, haken en andere handwerktechnieken. Door de dikte van het garen is een sjaal, muts of kindertrui zo gemaakt. Er zijn heel veel verschillende breipatronen en haakpatronen van het partner 6, voor mannen en vrouwen, baby en kinderen. Brei een poncho, trui of vest of haak mooie kussens voor je bank. Door de grote keuze in kleur kun je naar eigen smaak de het ontwerp aanpassen en maak je je eigen unieke werkstuk.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Phildar nr 698 herfst-winter 2019-2020 gemakkelijk breien baby- en peuter (op=op uit collectie). Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Beschikbare maten:
2 jaar (86), 18 maanden, 102 (4 jaar)


  Breipatroon Jongenstrui met smiley

  2 jaar (86)

  € 27

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  18 maanden

  € 24

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  102 (4 jaar)

  € 31

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.
  Dit patroon staat in het boek
  Phildar nr 698 herfst-winter 2019-2020 gemakkelijk breien baby- en peuter (op=op uit collectie)
  Phildar nr 698 herfst-winter 2019-2020 gemakkelijk breien baby- en peuter (op=op uit collectie)