Breipatroon pluizig Paasei

Breipatroon pluizig Paasei

Patroonnummer: 22234-1484
Voeg een dosis zoetheid toe aan je paasdecor met ons "Pluizig Paasei"! Gebreid met het pluizige en zachte DROPS Air garen, straalt dit schattige paasei warmte en gezelligheid uit. Het werk wordt gebreid in een levendige 2-kleurige Engelse patentsteek, waardoor het een speelse en opvallende uitstraling krijgt die perfect past bij het paasthema. Plaats het paasei op tafel als een charmant decoratiestuk, gebruik het als onderdeel van een paasei speurtocht of geef het als een lief cadeautje aan vrienden en familie. Met ons "Pluizig Paasei" wordt het paasfeest gegarandeerd een knusse en gezellige viering! Maten: Breedte = 7 cm Hoogte = 9 cm Een gevuld ei weegt ongeveer 10 gram.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.



Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Lint om het ei mee op te hangen.


  Breipatroon pluizig Paasei

  Garen

  € 12

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesPatronen voor PasenBreipatronen


  Nummer patroon : 22234-1484-0