Haakpatroon Memory Throw

Patroonnummer: 22006-2
Scheepjes yarn the after parto no. 81 haakpatroon memory throw.
Afmeting: 160 x 115 cm

Let op: in het patroon is een Stone Washed XL / River Washed XL Colour pack gebruikt, hier zitten allemaal kleine 15 grams bolletjes in. Deze is uit het assortiment, en vervangen door 16 bollen Stone Washed XL / River Washed XL in rood/roze/oranje/paarstinten. Deze kleuren zijn uiteraard naar eigen smaak aan te passen. Niet elk vakje krijgt dan een andere kleur, de kleur komt telkens 3 keer terug,
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek . Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Let op: in het patroon is een Stone Washed XL / River Washed XL Colour pack gebruikt, hier zitten allemaal kleine 15 grams bolletjes in. Deze is uit het assortiment, en vervangen door 16 bollen Stone Washed XL / River Washed XL in rood/roze/oranje/paarstinten. Deze kleuren zijn uiteraard naar eigen smaak aan te passen. Niet elk vakje krijgt dan een andere kleur, de kleur komt telkens 3 keer terug.


  Haakpatroon Memory Throw

  Garen

  € 99

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Deken Haken
  Deken Haken

  Of je nu een beginner of een ervaren haakliefhebber bent, hier vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt. Van het kiezen van het juiste garen en gereedschap tot het volgen van stap-voor-stap instructies voor unieke ontwerpen.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 22006-2-8717738648887