Haakpatroon Paashaas

Haakpatroon Paashaas

Patroonnummer: 14917-7
Gehaakte basis paashaas. 52 cm. Ontdek het haakpatroon voor een charmante paashaas, perfect als feestelijke lenteversiering of als een speciaal cadeau. Met een indrukwekkende hoogte van 52 cm, wordt deze gehaakte paashaas gemaakt van het zachte en duurzame Scheepjes Stone Washed garen, bekend om zijn unieke, licht gemêleerde effect en comfortabele textuur. Dit patroon is ideaal voor hakers die op zoek zijn naar een project met impact, waarbij de eenvoudige basisvormen zorgen voor een plezierige haakervaring. Creëer een liefdevol handgemaakt item dat zeker een glimlach zal brengen tijdens de paasperiode. Klik hier voor een ander haakpakket.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Pasen haken. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Paashaas

  Garen

  € 40

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 14917-7-9789082403459