Breipatroon Babykamer wantversiering wolk met regendruppels en ster

Breipatroon Babykamer wantversiering wolk met regendruppels en ster

Patroonnummer: 5876-13
Breipatroon wolk, ster en regen. Een superzachte wolk voor hemelse sferen, maar pas op voor regendruppels en vallende sterren! 

Afmeting: 43 cm breed en 27 cm hoog
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Patroon wordt gratis meegeleverd *

* meer informatie over dit patroon
Dit patroon wordt alleen gratis bij de garen van geleverd, dit ivm copyright en afspraak leverancier. Bij de patronen die gratis via de mail zijn te ontvangen staat een knop Download gratis patroon.
Zelf toevoegen : De Phil Pilou plus Blanc van de afbeelding is uitverkocht en hebben we vervangen door de Lammy Yarns Super tendresse 005 wit. Kies zelf evt. een andere garen.


  Breipatroon Babykamer wantversiering wolk met regendruppels en ster

  Garen

  € 19

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesPatronen voor poppen, dieren, beestjesPatronen voor het maken pan bloemen en vormenBreipatronen


  Nummer patroon : 5876-13-phildar84