Breipatroon Rechthoekige zomerse sjaal

Patroonnummer: 30619-10
LangYarns breipatroon Mira, omslagdoek van 62 a 165 cm. Deze in ajourpatroon gebreide zomerse sjaal, is gemaakt van het meerkleurige, fris gekleurde garen Paradise. Deze heerlijk warme en toch zomerse omslagdoek is ideaal voor een koude zomerse avond of te dragen bij je badkleding, naar het strand of zwembad.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lang Yarns Punto 67 Paradise. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Rechthoekige zomerse sjaal

  Garen

  € 52

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor poncho, omslagdoek of stolaPatronen sjaal, snood halswarmerBreipatronen


  Nummer patroon : 30619-10-punto67