Breipatroon Hartendief Slabber/Omslagdoek

Patroonnummer: 30499-13
De Thief of Hearts van DROPS Design is een veelzijdige gebreide slabber en omslagdoek in één, ontworpen voor baby's van 0 tot 4 jaar. Dit liefdevolle item is gemaakt met het zachte en kleurrijke DROPS Fabel garen, wat zorgt voor zowel comfort als duurzaamheid. De eenvoudige ribbelsteek, van boven naar beneden gebreid, biedt een zachte textuur en is gemakkelijk te maken, zelfs voor beginnende breiers. Deze slabber-omslagdoek combinatie is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar ook een schattige toevoeging aan de garderobe van elke baby. Er is één maat, de breedte is 56cm en de hoogte is 18cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Hartendief Slabber/Omslagdoek

  Garen

  € 3

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Baby en Peuter patronenPatronen voor poncho, omslagdoek of stolaBreipatronen


  Nummer patroon : 30499-13-b45