Breipatroon Bomen als Kerstballen

Patroonnummer: 30373-1609
Breng de kerstsfeer in huis met de Christmas Woods van DROPS Design. Deze prachtige gebreide kerstbomen zijn gemaakt met DROPS Lima garen, een luxueus en duurzaam materiaal dat bijdraagt aan het authentieke gevoel van deze feestelijke decoraties. Met zorg en aandacht voor detail geproduceerd, geven ze een warme en gezellige uitstraling aan elke ruimte. Het breiwerk begint van onderen en werkt naar boven toe, wat bijdraagt aan de unieke textuur en vorm van de bomen. Ze zijn dan ook een bijzondere aanvulling op elke kerstdecoratie. Perfect om in een kerstboom te hangen, aan de muur te hangen of om de tafel mee te versieren tijdens het kerstdiner. Bovendien zorgt het breien met DROPS Lima voor een fijne, ontspannende ervaring. Breedte op onderkant = 9 cm. Hoogte = 12 cm, zonder stam.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.



Gebruikte kleuren:


    Breipatroon Bomen als Kerstballen

    Garen

    € 11

    Indicatie Garenprijs**

    Kies

    Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
    Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

    Gebruikte Breiwol / Haakwol

    Bekijk meer

    Nog niet uitgekeken?

    Patronen voor woonaccessoiresPatronen in het thema kerstBreipatronen


    Nummer patroon : 30373-1609-0