Breipatroon Paddenstoelen Winter Pannenlappen

Patroonnummer: 30364-1603
Voeg een vleugje natuurlijke charme toe aan je kerstkeuken met deze Paddenstoelen Seizoen Pannenlappen breipatroon van DROPS Design. Deze prachtig gebreide pannenlappen, gemaakt van het lichte en duurzame DROPS Cotton Light garen, zijn versierd met een kleurrijk patroon van paddenstoelen en bessen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken tijdens de feestdagen. Het eindresultaat is zowel functioneel als feestelijk, perfect om je handen te beschermen terwijl je je kerstdiner bereidt. Deze unieke pannenlappen zijn ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie die houden van handgemaakte, persoonlijke accenten in hun huis! Maat is 17 x 17 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Paddenstoelen Winter Pannenlappen

  Garen

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesPatronen in het thema kerstBreipatronen


  Nummer patroon : 30364-1603-0