Breipatroon Theemuts Knitted Crown

Breipatroon Theemuts Knitted Crown

Patroonnummer: 28940-2
Breipatroon van een vorstelijke theemuts, genaamd Knitted Crown Tea Cosy. Bij een koninklijke gelegenheid wordt er uiteraard thee geserveerd, met deze muts blijft je theepot heerlijk warm! De schitterende Knitted Crown Tea Cosy van Cher Marcus wordt afgewerkt met een nep-bonten rand en sprankelende juwelen. Voor het patroon zijn Scheepjes Cahlista en Furry Tales gebruikt. Probeer na de afwerking met ‘juwelen’, de kroon maar eens NIET op je hoofd te zetten!
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Klein maar fijn 38 Koninklijk. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : bijpassend naaigaren. In het boekje Klein maar fijn 38 staat een 18 mm goudkleurige knoop vermeld, deze is vervangen door een goudkleurige koninklijke knoop van 15 mm. In het boekje staan 8 mm paarse en rode pailletten, deze zijn vervangen door 6 mm paarse en roze pailletten


  Breipatroon Theemuts Knitted Crown

  Garen

  € 16

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesBreipatronen


  Nummer patroon : 28940-2-8717738230099