Haakpatroon Speelkussen Raket

Haakpatroon Speelkussen Raket

Patroonnummer: 28420-92
Haakpatroon Raket Speelkussen, beleef grote avonturen met deze raket! Met een beetje hulp kan hij heel snel opstijgen, en misschien wel landen op de maan. Haak ook de astronaut en de ruimtemonsters erbij, leuk voor uren speelplezier. Het kussen is gemaakt van Durable Cosy en is circa 35 x 55 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Heel veel avonturen met Dendennis. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Speelkussen Raket

  Garen

  € 35

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor het maken van woondecoaratiesHaakpatronen


  Nummer patroon : 28420-92-9789024594849