Haakpatroon Zeehond Anderson

Haakpatroon Zeehond Anderson

Patroonnummer: 28041-100
Haakpatroon van een lieve zeehond genaamd Anderson, Andes werd geboren in Patagonië, Argentinië, maar hij brengt nu al zijn tijd door in de vuurtoren van Les Eclaireurs. Soms mist hij het weer, maar zijn brabbelgrage familie? Die mist hij eigenlijk niet zo erg. Anderson is gehaakt van Scheepjes Catona.

Oorspronkelijk wordt Anderson van een iets dikker garen gehaakt (dikte 4), daarmee wordt hij circa 24 cm. Hij zal met Catona iets kleiner uitvallen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Pica Pau 2. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : De Catona 402 en 110 kan eventueel ook met een restje. De 402 wordt gebruikt om streepjes boven de neus te borduren en kan eventueel ook weggelaten worden.


  Haakpatroon Zeehond Anderson

  Garen

  € 16

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 28041-100-9789463831703