Breipatroon Plaid in gaatjespatroon en met geknoopte rand

Breipatroon Plaid in gaatjespatroon en met geknoopte rand

Patroonnummer: 27906-4
Lana Grossa breipatroon woondeken van ca 190 a 70 cm, gebreid in overgehaald stekenpatroon waardoor een fraai gaatjes patroon ontstaat. Deze heerlijk zachte en lichte deken is gemaakt van het garen Lana Grossa Lala Berlin Furry.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.





Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lana Grossa Deken en plaids. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : De Lana Grossa Lala berlin furry 14 licht blauw van de afbeelding is uitverkocht en hebben we vervangen door de Lana Grossa Lala berlin furry 29. Kies zelf evt. een andere kleur.


  Breipatroon Plaid in gaatjespatroon en met geknoopte rand

  Garen

  € 74

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensBreipatronen


  Nummer patroon : 27906-4-00486