Breipatroon Lentedans Deken

Patroonnummer: 30656-1
Voeg een vleugje lentevreugde toe aan je huis met onze Lente Dans Deken. Met zorg gebreid van zachte DROPS Lima of luchtige DROPS Daisy, danst deze deken heen en weer in kleurrijke vierkanten met een speels kantpatroon. Laat je betoveren door de vreugdevolle uitstraling en geniet van het comfort van handgemaakt vakmanschap. Perfect om elke ruimte op te fleuren en een warme, gezellige sfeer te creëren tijdens de vrolijke lentemaanden. MAAT: ca 104 a 125 cm Breedte: ongeveer 104 cm Lengte: ongeveer 125 cm 1 vierkant meet ongeveer 26 x 25 cm Als u de deken wilt breien met het drops Daisy garen, dan heeft u het volgende aantal bollen garen nodig: 20x Drops Daisy. Bijvoorbeeld in de kleur 01 naturel.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Lentedans Deken

  Garen

  € 46

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensBreipatronen


  Nummer patroon : 30656-1-247