Haakpatroon Supersjaal met granny squares

Haakpatroon Supersjaal met granny squares

Patroonnummer: 26871-8
Haakpatroon van een mooie grote sjaal met granny's. Als de wind je om de oren slaat of de zomeravond net iets te koel is, dan ga je zonder problemen naar buiten met de supersjaal warm om je heen. De sjaal is gehaakt van het garen Scheepjes Colour Crafter.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Aan de haak 39 Granny Square Special. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Eventueel een sierspeld. We hebben heel veel labels in ons assortiment, het label uit dit pakket kun je natuurlijk ook vervangen door een andere! In het oorspronkelijke ontwerp is een bol Scheepjes Invica Glamour gebruikt, deze hebben wij vervangen door 2 bollen Colour Crafter 1011 (mogelijk heeft u aan 1 bol genoeg, maar er zitten minder meters op de Colour Crafter dan op de Invicta).


  Haakpatroon Supersjaal met granny squares

  Garen

  € 30

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen sjaal, snood halswarmerHaakpatronenPatronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor poncho, omslagdoek of stola


  Nummer patroon : 26871-8-01339