Haakpatroon Oma met skateboard van Lula en co

Haakpatroon Oma met skateboard van Lula en co

Patroonnummer: 26811-59
Haakpatroon van oma, oma is een professionele skateboardster en de liefdevolle grootmoeder van Lula en Bo. In het oorspronkelijke ontwerp is oma circa 23,5 cm groot, Scheepjes Catona is iets dikker dus oma zal wat groter uitvallen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lula & co. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : 20 cm dunne ijzerdraad voor de bril, een stukje plastic of karton om het skateboard te verstevigen. IJzerdraad voor de oorbellen eventueel. Van de limoengroene Catona 245 en de roze Catona 222 is maar een heel klein beetje nodig voor het borduren op de trui, dit kan ook met een restje. Catona 503 is voor de wenkbrauwen, dit kan ook met een restje.


  Haakpatroon Oma met skateboard van Lula en co

  Garen

  € 14

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26811-59-9789464015836