Breipatroon Heren sjaal

Breipatroon Heren sjaal

Patroonnummer: 20633-7
Breipatroon sjaal Nathanael in rijstekorrelsteek met streeppatroon. De sjaal is met dubbele draad gebreid van het Phildar garen Phil Rapido en Phil Partner Baby.

Afmeting: 30 x 194 cm
Phildar Phil Partner Baby Souris is uitverkocht en hebben we vervangen door de Phildar Phil Partner Baby Prune, kies zelf evt. een ander alternatief
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Patroon wordt gratis meegeleverd *

* meer informatie over dit patroon
Dit patroon wordt alleen gratis bij de garen van geleverd, dit ivm copyright en afspraak leverancier. Bij de patronen die gratis via de mail zijn te ontvangen staat een knop Download gratis patroon.
  Breipatroon Heren sjaal

  Garen

  € 55

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor herenkleding en accessoiresPatronen sjaal, snood halswarmerBreipatronen


  Nummer patroon : 20633-7-210178