Haakpatroon Muizenmeisje

Patroon : Haakpatroon Muizenmeisje

Patroonnummer: 2007
Diddl wie kent hem niet, alles wat te krijgen is van hem en zijn vriendjes wordt verzameld. Diddl de springmuis, Diddlina zijn vriendinnetje, Pimboli de zuidwestknautschanische knuffelteddy, Ackaturbo de Vuurstaartminiraaf, Mimihopps het voskonijntje, Wollywell het zwart Angora-schaap, Vanillivi het witte geluksschaapje en nog veel meer. Je kunt van Diddl en zijn vriendjes E-cards versturen, kleurplaten downloaden met Diddl knutselen of over hen chatten met andere verzamelaars.

Hobbydoos.nl heeft haar eigen super muis, kun je vasten haken, meerderen en minderen dan kun je met het gratis te bestellen patroon dit muisje haken.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

  Haakpatroon Muizenmeisje

  Garen

  € 8

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.
  Andere patronen uit deze reeks