Haakpatroon Woestijn Flessenhouder

Patroonnummer: 30949-7
Deze stijlvolle en praktische gehaakte flessentas, "Woestijn Flessentas" van Drops, is perfect voor het meenemen van je drankjes onderweg. Vervaardigd met het robuuste DROPS Muskat garen, biedt deze tas niet alleen duurzaamheid maar ook een aantrekkelijke textuur die bij elke uitstap past. Het patroon wordt in de rondte gehaakt, beginnend van onderen naar boven, wat zorgt voor een naadloze afwerking. Ideaal voor zowel beginners als ervaren haakliefhebbers die op zoek zijn naar een snel en bevredigend project! Maten: Dit tasje heeft een diameter van ongeveer 8 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Woestijn Flessenhouder

  Garen

  € 4

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor het maken van tassenHaakpatronen


  Nummer patroon : 30949-7-247