Haakpatroon Tortilla Tas

Patroonnummer: 30840-5
Maak je klaar om stijlvol de straten te doorkruisen met de "Tortilla Tas" van Drops! Gehaakt met liefdevolle aandacht en praktisch vakmanschap. Deze ronde tas is geïnspireerd op de traditionele Mexicaanse tortilla's. Gemaakt van het duurzame en lichte DROPS Bomull-Lin garen, biedt deze tas niet alleen stijl, maar ook functionaliteit voor je dagelijkse avonturen. Met zijn unieke ontwerp en levendige kleuren brengt deze tas een vleugje culturele flair naar elke outfit. Voeg een vleugje Mexicaanse charme toe aan je garderobe met de "Tortilla Tas"! Maten: De tas is ongeveer 20 cm in diameter.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Tortilla Tas

  Garen

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van accessoiresPatronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor het maken van tassenHaakpatronen


  Nummer patroon : 30840-5-247