Breipatroon Omslagdoek in kantpatroon

Patroonnummer: 30550-5
Langyarns breipatroon Pat, een dunne sjaal gebreid in ajourpatroon. Deze omslagdoek van 42 a 185 cm is niet alleen een fraaie aanvulling op je voorjaar- en zomeroutfit, hij houdt je ook heerlijk warm bij een koud lente briesje. het garen Noëlle laat het stekenpatroon prachtig uitkomen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lang Yarns magazine 280 voorjaar en zomer 2024. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Omslagdoek in kantpatroon

  Garen

  € 28

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor poncho, omslagdoek of stolaPatronen sjaal, snood halswarmerBreipatronen


  Nummer patroon : 30550-5-fam280