Haakpatroon Gehaakte tas Mighty

Haakpatroon Gehaakte tas Mighty

Patroonnummer: 29311-36
Haakpatroon tas Mighty met gekleurde golven, gehaakt in rondes. De tas is gemaakt van Scheepjes Mighty en Scheepjes Cahlista.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Kleurrijk haken en breien met Renske. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : van de Scheepjes Cahlista is circa 6 meter per kleur nodig, de golfjes zouden dus ook met 1 bol in dezelfde kleur kunnen. Er staan in het boek bij de Cahlista geen kleuren vermeld, we hebben geprobeerd dezelfde kleuren te nemen maar deze kunnen dus iets afwijken


  Haakpatroon Gehaakte tas Mighty

  Garen

  € 31

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van accessoiresPatronen voor het maken van tassenHaakpatronen


  Nummer patroon : 29311-36-00216