Haakpatroon Handtas met granny squares

Haakpatroon Handtas met granny squares

Patroonnummer: 29022-106
Haakpatroon handtas met granny squares, vrolijk gekleurde ronde tas met vierkanten. Deze handtas is gemaakt van het garen Durable Glam en garen naar keuze. Kies voor een garen dat niet te rekbaar is in verband met gewicht dat de tas moet kunnen dragen. In het pakket zijn voor de granny squares kleuren en garens naar eigen keuze toegevoegd, zoals omschreven in het boek (ten minste 200 gram - 4 bollen - garen). Pas dit aan naar uw eigen wens om tot het mooiste resultaat te komen!
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Haken a la Bloemen Circles and colors. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen


  Haakpatroon Handtas met granny squares

  Garen

  € 22

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van accessoiresPatronen voor het maken van tassenHaakpatronen


  Nummer patroon : 29022-106-002220000750