Haakpatroon Lentekring Pannenlappen

Patroonnummer: 28565-1600
Voeg een vleugje lente toe aan je keuken met "Lentekring Pannenlappen" van Drops! Met zorg gehaakt met levendig DROPS Paris garen, brengen deze pannenlappen een frisse en vrolijke sfeer in je keuken tijdens het paasseizoen. Gehaakt vanuit het midden naar buiten toe, met kleurrijke strepen en speelse bobbels, zijn deze pannenlappen niet alleen functioneel maar ook een leuke toevoeging aan je paasdecor. Gebruik ze om warme schotels uit de oven te halen tijdens je paasbrunch of als charmante tafeldecoraties tijdens je paasdiner. Ideaal om te combineren met de "Paaspret Paaseieren" van Drops. Maten: De diameter van de pannenlappen zijn ongeveer 19 cm. Wilt u effen pannenlappen maken, dan heeft u ongeveer het volgende aantal bollen garen nodig: 2 x Drops Paris (bijvoorbeeld in de kleur 33 Pink)
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Lentekring Pannenlappen

  Garen

  € 10

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesPatronen voor PasenHaakpatronen


  Nummer patroon : 28565-1600-0