Breipatroon Pomegranate Sjaal

Patroonnummer: 27849-82
Voeg een vleugje elegantie toe aan je garderobe met de Pomegranate Shawl van DROPS Design. Deze luxueuze omslagdoek, zorgvuldig gebreid met het heerlijk zachte DROPS Sky garen, belooft comfort en stijl in één. Het unieke overdwars breien, gecombineerd met de klassieke ribbelsteek, resulteert in een textuur die zowel visueel aantrekkelijk als heerlijk om te dragen is. Of je nu een koele avond verfraait of een extra laagje warmte zoekt, deze omslagdoek is de perfecte aanvulling op elke outfit.
MAAT: Hoogte: Gemeten naar beneden over het midden = ongeveer 20 cm.
Breedte: Gemeten over de bovenkant = ongeveer 116 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Pomegranate Sjaal

  Garen

  € 5

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor poncho, omslagdoek of stolaPatronen sjaal, snood halswarmerBreipatronen


  Nummer patroon : 27849-82-234