Haakpatroon Kerstkrans met kerstman

Haakpatroon Kerstkrans met kerstman

Patroonnummer: 27642-72
Haakpatroon kerstmankrans, super leuk om te maken en je maakt de krans zoals jij hem mooi vindt. Met streepjes, een effen hoesje, of maak de strik in een andere kleur! De kerstkrans is gehaakt van Durable Coral, en is ongeveer 30 cm groot. De kerstman is circa 14 cm groot inclusief kerstmuts.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Haken met tante setje. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Kleine kerstboom 20 cm. We hebben een ring met vlakke achterkant toegevoegd aan de set, als je liever een ronde ring hebt kun je deze nog los aanschaffen.


  Haakpatroon Kerstkrans met kerstman

  Garen

  € 18

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesHaakpatronen


  Nummer patroon : 27642-72-9789083079295