Haakpatroon Handig tasje met mozaiekpatroon

Haakpatroon Handig tasje met mozaiekpatroon

Patroonnummer: 27361-69
Haakpatroon voor een van-alles-en-nog-wat tasje, met dit handige tasje neem je alle essentials overal mee naartoe! Of voer hem met een waterdichte stof en gebruik hem als toilettas. Het tasje is een ontwerp van Esme Crick, hij is gehaakt van Scheepjes Catona en Scheepjes Stone Washed, het randje is van Scheepjes River Washed. Afmeting: circa 19 x 30 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Workshop Mozaiekhaken. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Polsband. Eventueel stof voor de voering circa 45 x 35 cm, naainaald, naaigaren en kopspelden. Eventueel een naaimachine.


  Haakpatroon Handig tasje met mozaiekpatroon

  Garen

  € 13

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van accessoiresPatronen voor het maken van tassenHaakpatronen


  Nummer patroon : 27361-69-9789048320431
  dddd