Haakpatroon Tas Net Bags

Haakpatroon Tas Net Bags

Patroonnummer: 26322-62
Haakpatroon Net Bags. Schulprandjes en een golfjespatroon: de haaktechniek van deze tassen past helemaal bij de zee. Het zijn zachte flexibele tassen die niks wegen en veel kunnen herbergen. De tas is gemaakt van Scheepjes Linen Soft. Afmeting: circa 41 x 30 cm. Lengte met schouderband: 87 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Scheepjes Yarn Bookazine 1 The Sea Issue. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : 50 x 100 cm stof, naaimachine, naaigaren, spelden, patroonpapier. Tip: je kunt deze tas natuurlijk in elke mooie kleur Scheepjes Linen Soft maken!


  Haakpatroon Tas Net Bags

  Garen

  € 16

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van accessoiresPatronen voor het maken van tassenHaakpatronen


  Nummer patroon : 26322-62-8717738960279