Breipatroon Sokken Coral Sea Soqs met streeppatroon

Breipatroon Sokken Coral Sea Soqs met streeppatroon

Patroonnummer: 26309-15
Breipatroon sokken Coral Sea Soqs met streeppatroon. Het patroon van deze zomerse sokken is geïnspireerd op een van de structuren die je in koraal kunt terugvinden. De sokken zijn gemaakt van Durable Soqs. De sokken worden gebreid van boord naar teen. In het patroon staan 5 verschillende maten beschreven, voor een enkelomvang van 20-26 cm. Voor de lengte van de sok meet je de voetlengte op en brei je de sok tot deze even lang is als de voet waar de sok voor bedoeld is.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Durable Magazine Sunny State. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : De sokken kunnen ook gemaakt worden met rondbreinaald 80 cm nr 2,5 met de magic loop techniek in plaats van de naalden zonder knop nr 2,5.


  Breipatroon Sokken Coral Sea Soqs met streeppatroon

  Garen

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor kinderkleding en accessoiresPatronen voor het maken van sokkenBreipatronen


  Nummer patroon : 26309-15-789082741377
  dddd