Breipatroon Kindervest

Breipatroon Kindervest

Patroonnummer: 24780-8
Phildar breipatroon kindervest, met elleboogstukken en knoopsluiting. Dit vest is gebreid in kabel- en gerstekorrelsteek van de garens Phil Randonnees en Sport. LET OP: in het oorspronkelijke ontwerp is voor de ellebogen het garen Phildar Sport kleur Caramel gebruikt, deze is niet meer in het assortiment en vervangen door Potiron. Uiteraard is deze kleur ook naar eigen smaak aan te passen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Phildar nr 202 Herfst winter 2021 - 2022 30 patronen voor kinderen 2-4 jaar. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : LET OP: in het oorspronkelijke ontwerp is voor de ellebogen het garen Phildar Sport kleur Caramel gebruikt, deze is niet meer in het assortiment en vervangen door Potiron. Uiteraard is deze kleur ook naar eigen smaak aan te passen.
Beschikbare maten:
74 (12 maanden), 80 (18 maanden), 86 (2 jaar), 102 (4 jaar)


  Breipatroon Kindervest

  74 (12 maanden)

  € 34

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  80 (18 maanden)

  € 39

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  86 (2 jaar)

  € 44

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  102 (4 jaar)

  € 48

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor kinderkleding en accessoiresPatronen vestBreipatronen


  Nummer patroon : 24780-8-210202