Haakpatroon Damestrui met driekwart mouwen

Haakpatroon Damestrui met driekwart mouwen

Patroonnummer: 29019-74
Haakpatroon damestrui met driekwart mouwen, vrolijk gekleurde trui met cirkels en vierkanten. Deze cropped damestrui is gemaakt van de garens Durable Cosy Fine en Durable Glam. In het pakket zijn kleuren naar eigen keuze toegevoegd, zoals omschreven in het boek (ten minste 500 gram - 10 bollen - garen. Pas dit aan naar uw eigen wens om tot het mooiste resultaat te komen! Het pakket is voor maat 38/40, voor grotere maten haak je een extra rand om de granny's en kan het zijn dat er wat meer garen nodig is.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Haken a la Bloemen Circles and colors. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen


  Haakpatroon Damestrui met driekwart mouwen

  Garen

  € 34

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen truiHaakpatronen


  Nummer patroon : 29019-74-002220000750