Breipatroon Muts met kabelpatroon en pompon

Patroonnummer: 28551-40
Breipatroon muts met borduurwerk in kabelpatroon. Deze heerlijk warme muts met pompon is gemaakt van de garens Lang Yarns Earth, Alpaca Light en Durable Glam.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Mooi van Draad voor groot en klein. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Het alpaca garen dat voor het borduurwerk is gebruikt hebben we ivm de prijs vervangen door dmc borduurgaren.


  Breipatroon Muts met kabelpatroon en pompon

  Garen

  € 23

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor kinderkleding en accessoiresPatronen mutsen of hoedenBreipatronen


  Nummer patroon : 28551-40-00218