Breipatroon Beanie

Patroonnummer: 23395-67

Gebreide beanie / hipster muts met boordsteek in DROPS Air.

Een handgebreide beanie ideaal voor koude winterdagen. Deze beanie is uitgevoerd in een rijke, diepe kleur zoals beige, mosgroen of saliegroen, en is vervaardigd uit dik, zacht wol. Het onderscheidende kenmerk van deze muts is het boordsteekpatroon, dat een mooi, gestructureerd uiterlijk geeft. Deze steek creëert een rekbare en comfortabele pasvorm, waardoor de beanie gemakkelijk over de oren getrokken kan worden voor extra warmte. De textuur van de boordsteek geeft de beanie niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk maar zorgt ook voor een aangenaam gevoel, perfect voor lange wandelingen in een winterlandschap of gezellige momenten rond een haardvuur.

Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : U kunt het patroon maken met zowel gewone breinaalden als met een rondbreinaald. U hoeft niet beide te gebruiken. Voor het meeste gemak is het aanbevolen om het eerste deel van het patroon met de rondbreinaald te breien en vervolgens over te schakelen op gewone breinaalden.
Beschikbare maten:
S/M, L/XL


  Breipatroon Beanie

  S/M

  € 8

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  L/XL

  € 8

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor herenkleding en accessoiresPatronen mutsen of hoedenBreipatronen


  Nummer patroon : 23395-67-214