Haakpatroon Langwerpige omslagdoek

Haakpatroon Langwerpige omslagdoek

Patroonnummer: 27582-68
Haakpatroon Whirligig winter wrap van ontwerpster Wendy van Delden. Deze langwerpige omslagdoek in verschillende open gehaakte patronen is gehaakt van het garen Scheepjes Whirligig.

Formaat ca 55 a 175 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek The winter Collection. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : De Scheepjes Whirligig 213 van de afbeelding is uit de collectie en hebben we vervangen door de Scheepjes Whirligig 207 green to blue. Kies zelf evt. een ander kleur.


  Haakpatroon Langwerpige omslagdoek

  Garen

  € 83

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor poncho, omslagdoek of stolaPatronen sjaal, snood halswarmerHaakpatronen


  Nummer patroon : 27582-68-002220000789