Haakpatroon Lampionnetje Macaron

Haakpatroon Lampionnetje Macaron

Patroonnummer: 27477-4
Haakpatroon voor prachtige lampionnetjes, er zijn drie verschillende varianten: met popcorns, gekruiste stokjes en met stokjes. Maak ze in je favoriete variant en kleur! Het pakket is genoeg voor 3 lampionnetjes, van elke variant 1. Mocht je verschillende kleuren willen maken: voor de popcorn variant heb je naar schatting 2 bollen nodig, voor de gekruiste stokjes en stokjes heb je naar inschatting genoeg aan 1 bol.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Gehaakte Kroonluchters en andere DIYs. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Lampionnetje Macaron

  Garen

  € 19

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesHaakpatronen


  Nummer patroon : 27477-4-9789090359731