Breipatroon Portemonnee Cute Ladybird Purse

Patroonnummer: 26266-3
Breipatroon van een prachtige portemonnee. Als jouw hulpje een zakcentje kan verdienen door in de tuin te helpen, dan is Cher Marcus’ CuteLadybirdPurse perfect om deze eerlijk verdiende centjes te bewaren. Het is bovendien een leuk project voor iedereen die de intarsia breitechniek eens wil uitproberen. Dit portemonneetje wordt gebreid met 2 kleuren Scheepjes Colour Crafter in twee platte delen, waarna deze versierd worden met knopen. De laatste stap is het bevestigen van de voering en portemonneesluiting, voor een professioneel resultaat.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.





Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Klein maar fijn 25 Kleine beestjes. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : 4x 10 mm zwarte knoopjes, naainaald en draad


  Breipatroon Portemonnee Cute Ladybird Purse

  Garen

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van accessoiresPatronen voor kinderkleding en accessoiresPatronen voor poppen, dieren, beestjesBreipatronen


  Nummer patroon : 26266-3-8717738208654