Breipatroon Kussen

Patroonnummer: 25592-58
DROPS breipatroon Diamond Sky Pilow, kussen in geblokt kabelpatroon. Deze woonkussen is gemaakt van het garen DROPS Lima.

Formaat ca 45 a 27 cm

Woonkussens zijn niet alleen lekker om even je hoofd of armen op te laten rusten, het geeft ook een nieuw uiterlijk aan je bank en woonkamer. Dit rechthoekige kussen met ruitjespatroon is gemaakt van DROPS LIMA garen , wat verkrijgbaar is in meer dan 30 verschillende kleuren, voor ieder interieur wel een passende kleur.

Naast dit mooie kussen kun je van het DROPS LIMA garen ook prachtige woondekens maken. Zo kun je heerlijk warm op de bank zitten zonder de kachel extra hoog te hoeven opschroeven. Ook de deken kan je bank en interieur een nieuw uiterlijk geven.

Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Kussen

  Garen

  € 14

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van kussensBreipatronen


  Nummer patroon : 25592-58-228