Haakpatroon Sjaal

Haakpatroon Sjaal

Patroonnummer: 24929-6
Scheepjes haakpatroon Siddal Scarf, brede sjaal met Franse Lelies. Deze luxe sjaal is gemaakt van het garen Scheepjes Alpaca Rhythm en Mohar Rhythm.

Middeleeuwse stofontwerpen beïnvloedden zowel prerafaëlitische als Arts-and-Crafs kunstenaars en rijke wandkleden en Franse leliemotieven inspireerden tot deze luxueuze, gehaakte omslagdoek. De lichtgewichte mohair en alpaca garens zorgen voor contrasterende texturen en onweerstaanbaar comfort.

Formaat na opspannen 170 a 62 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen


  Haakpatroon Sjaal

  Garen

  € 54

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor herenkleding en accessoiresPatronen sjaal, snood halswarmerHaakpatronen


  Nummer patroon : 24929-6-1000097