Breipatroon Frisse Lente Schoonmaakdoekjes

Breipatroon Frisse Lente Schoonmaakdoekjes

Patroonnummer: 22236-1482
Bereid je huis voor op de lente met "Frisse Lente Schoonmaakdoekjes" van Drops! Met zorg gebreid van zacht en licht DROPS Cotton Light garen, zijn deze doekjes niet alleen praktisch, maar ook een charmante toevoeging aan je schoonmaakroutine. Het heen en weer breien met een speels structuurpatroon geeft de doekjes een unieke textuur en een vleugje creativiteit. Perfect voor het schoonmaken van oppervlakken en het opfrissen van je interieur tijdens het paasseizoen. Met onze "Frisse Lente Schoonmaakdoekjes" wordt schoonmaken een vrolijk en kleurrijk avontuur! Maten: De doekjes zijn ongeveer 23 x 23 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : U kunt ook gebruik maken van een rondbreinaald van 3mm met een lengte van 40 cm, in plaats van de breinaald met knop.


  Breipatroon Frisse Lente Schoonmaakdoekjes

  Garen

  € 5

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesPatronen voor PasenBreipatronen


  Nummer patroon : 22236-1482-0