Haakpatroon zonnig Paasmandje

Haakpatroon zonnig Paasmandje

Patroonnummer: 19923-1456
Maak je paasviering compleet met ons "Zonnig Paasmandje"! Gehaakt met twee strengen zacht en duurzaam DROPS Paris garen, is dit mandje niet alleen praktisch maar ook een schattige toevoeging aan je paasdecor. Het mandje is perfect voor verse broodjes bij het paasontbijt. Maar het is ook ideaal om paaseitjes, kleine geschenkjes of decoraties in te verzamelen. Het zonnige ontwerp en de levendige kleuren brengen meteen een vrolijke en feestelijke sfeer in huis. Dit "Zonnig Paasmandje" zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren tijdens de paasviering! Maten: Diameter = 18 cm. Hoogte = 8 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon zonnig Paasmandje

  Garen

  € 5

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesPatronen voor PasenHaakpatronen


  Nummer patroon : 19923-1456-0