DROPS Super Sale

DROPS Super Sale
Profiteer van de exclusieve DROPS Super Sale - Geweldig nieuws! Vanaf 17 juni tot 17 juli 2024 krijg je 30% korting op deze 6 populaire garens: DROPS Alaska, DROPS Alpaca, DROPS Cotton Merino, DROPS Daisy, DROPS Kid-Silk en DROPS Lima. Kun jij een favoriet kiezen?

Katoen Patronen

DROPS Wol

Drops Alpaca
DROPS Alpaca is een mooi gesponnen garen van 100% superfijne alpacawol. De alpacavezels zijn niet behandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet chemisch is behandeld voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen behouden en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

Deze alpaca is gesponnen van 3 draden met een extra draai (twist) voor een slijtvaste uiterlijk en het is te verkrijgen in vele kleuren; zowel in fris en mooie heldere kleuren als in pastellentinten en rustige kleuren. Het garen is te verkrijgen in ongekleurd (eco), effen, aarde tinten en mix-kleuren. De mix-kleuren worden gemaakt door verschillende kleuren te combineren voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect.

€ 2,45 Drops Alpaca
Drops Alaska
DROPS Alaska is een klassiek gesponnen, onbehandeld garen van 100% nieuwe wol. Onbehandelde wol betekent dat de wol alleen is gewassen en niet blootgesteld is aan een chemische behandeling voor het verven. Dit benadrukt de beste eigenschappen van de wol en zorgt ook voor een betere vormvastheid en structuur. DROPS Alaska is één van de klassiekers uit het DROPS assortiment, vandaag nog net zo populair als toen het garen werd geïntroduceerd in de jaren ‘80. Deze kwaliteit biedt een breed kleurenpalet en een bijna onbegrensde selectie van patronen voor dames, heren, kinderen en voor accessoires.

€ 1,55 Drops Alaska
Drops Kid Silk
DROPS Kid silk is een luxe garen met een exclusieve mix van 75% mohair super kid en 25% moerbeizijde. DROPS Kid-Silk is super licht en heeft een zacht en mooi kleurenpalet, die een gesofistikeerde uiterlijk geeft, alleen gebreid of in combinatie met andere garens. DROPS Kid-Silk is perfect voor kleine modellen zoals sjaals, schouderwarmers en vrouwelijke vestjes, DROPS Kid-Silk heeft vele zachte kleuren, maar ook een aantal long print kleuren met verschillende kleuren, die steeds herhaald worden, maar in stukken van willekeurige lengte.

€ 3,45 Drops Kid Silk
Drops Lima
DROPS Lima is een 4-draads garen en borduurt voort op het grote succes van de bestseller DROPS Nepal. DROPS Lima van garnstudio is zeer geschikt voor buitenkleding zoals klassieke Noorse truien en vesten die meestal wat vaster gebreid worden voor een duurzaam resultaat dat goed in vorm blijft. Dit duurzame en stevige garen is gecombineerd met alpaca en geeft daarom ook de zachte en warme eigenschappen die deze vezel biedt. Een sportgaren met een beetje extra luxe! De garens vezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

€ 1,75 Drops Lima
Drops Cotton Merino
DROPS Cotton Merino is heerlijk zacht en geeft een duidelijk en gelijkmatig stekenpatroon. De wol is superwash behandeld en zeer zacht tegen de huid, zodat het ook zeer geschikt is voor het breien van babykleding en kinderkleding.

€ 2,70 Drops Cotton Merino
Drops Daisy
DROPS Daisy is een zacht garen dat niet superwash behandeld is en volledig bestaat uit 100% extra fijne merinowol. Voor dit garen zijn onbehandelde wolvezels gebruikt, wat betekent dat ze enkel gewassen zijn zonder chemische voorbehandeling voor het verven. Hierdoor blijven de authentieke eigenschappen van de wol intact, waardoor het beter ademt en een optimale textuur en vormstabiliteit heeft. Het garen van DROPS Daisy bestaat uit 4 samengetwijnde draden, wat leidt tot een veerkrachtig eindresultaat, ideaal voor kabel-, structuur- en gerstekorrelpatronen. Door de unieke opbouw van dit garen is het cruciaal om het op de juiste wijze te gebruiken: zorg voor de correcte stekenverhouding en hanteer eerder een iets te strakke dan een te losse verhouding. Volg ook nauwkeurig de verzorgingsinstructies. Net zoals bij al onze merinogarens, komt de merinowol voor DROPS Daisy van dieren die in Zuid-Amerika vrij rondlopen en niet aan mulesing zijn onderworpen.

€ 2,50 Drops Daisy

DROPS Wol patronen

Nog meer Nieuwe DROPS Patronen