DROPS Patronen

Drops patronen

De nieuwste Drops patronen zijn nu beschikbaar om online te bekijken en aan te schaffen. Ontdek welk model jou inspireert en breid je garderobe uit met een omslagdoek, poncho, trui of vest. Of je nu wilt breien of haken, voor elke techniek hebben we talloze patronen beschikbaar. De DROPS patronen zijn gratis te ontvangen via de mail of bij een bestelling van garens. Bovendien leveren wij het volledige assortiment Drops garens, zodat je voor elk project het perfecte garen kunt vinden.

1 - 96 van 1131

Beste garen voor DROPS patronen

Het is aan te raden om voor het garen te kiezen dat voor de patronen gebruikt wordt. Mocht je echter een ander type garen willen gebruiken, dan biedt het garengroep systeem van DROPS een handige oplossing. Dit systeem maakt het mogelijk om eenvoudiger een alternatief garen te vinden met een vergelijkbare dikte van de pen. Alle garens van DROPS zijn geproduceerd met een uniforme dikte, waardoor ze uitwisselbaar zijn binnen dezelfde garengroep voor een bepaald patroon. Bij het kiezen van een ander garen is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheid dat de benodigde hoeveelheid garen aangepast moet worden. Dit komt doordat de looplengte van het garen per 50 gram bol (50 gram = X meter) kan verschillen afhankelijk van het type garen. Gebruik voor het omrekenen van de lengte onze garencalculator.

De garens van DROPS zijn ingedeeld in verschillende garengroepen, die gebaseerd zijn op de dikte van de draad en de verhouding van de steken. De indeling loopt van Garengroep A, het fijnste garen, tot Garengroep F, het grofste garen. Binnen deze garengroepen is het mogelijk om garens onderling te vervangen en te gebruiken voor identieke patronen. Elk garen heeft zijn unieke textuur, wat kan leiden tot interessante en vernieuwende combinaties. De garens van DROPS zijn zo gesponnen dat de draaddikte binnen elke groep overeenkomt. Door meerdere draden uit dezelfde garengroep te combineren, kunt u ook patronen creëren die bedoeld zijn voor een andere garengroep.