Breipatroon Herentrui van Alaska

Breipatroon Herentrui van Alaska

Patroonnummer: 79-2

"Of The Sea" van DROPS Design is een stijlvol breipatroon dat een klassieke herentrui combineert met een bijpassende sjaal, ontworpen voor de modebewuste man. Deze set is perfect voor de koelere maanden, met kledingstukken die zijn gemaakt van de robuuste en warme DROPS Alaska voor de trui en de zachte DROPS Snow voor de sjaal. Het patroon is beschikbaar in maten variërend van 12 jaar tot XXL, waardoor het geschikt is voor een breed publiek.

De trui is kenmerkend door zijn raglanmouwen, die zorgen voor een comfortabele pasvorm en een naadloze overgang tussen lijf en mouwen. De boordsteek, gebruikt voor de body en mouwen, voegt textuur en diepte toe aan het ontwerp, terwijl de dubbele hals en hoge kraag extra warmte en bescherming bieden tegen de elementen. Deze kenmerken maken de trui niet alleen praktisch maar ook modieus.

Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:
Beschikbare maten:
S/M, L, XL/XXL


  Breipatroon Herentrui van Alaska

  S/M

  € 35

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  L

  € 42

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XL/XXL

  € 46

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor herenkleding en accessoiresPatronen truiBreipatronen


  Nummer patroon : 79-2-85